Een klassieke keuken is een tijdloos meubelstuk

Klassieke keuken

Door het gebruik van duurzame materialen als marmer, brons, messing of koper, is een klassieke keuken echt een aanwinst voor ieder huis. Warme kleuren en de klassieke kaderdeuren met authentieke handgrepen zijn daarnaast kenmerkend voor een standaard klassieke keuken.

Maar u kunt een klassieke keuken ook een modern jasje geven door bijvoorbeeld RVS of hoogglans elementen toe te voegen. Of kiest u juist voor nog meer nostalgie met een klassiek fornuis? Als u een klassieke smaak heeft zijn de mogelijkheden eindeloos.

U kunt ze allemaal bekijken in een van onze showrooms.

Zijn klassieke keukens niet uw smaak? Bekijk dan onze overige collecties.

Maak een afspraak

Kasten en wanden

Warme kleuren en klassieke kaderdeuren vormen de basis van een klassieke kleuren. De kasten en wanden zijn vaak voorzien van een uitsparing en de deurtjes zijn voorzien van vaak traditionele grepen.

Sierlijsten

Tot in detail afgewerkte kasten zorgen voor een rijke uitstraling van uw klassieke keuken. Zorgvuldig afgewerkte sierlijsten maken uw klasssieke keuken helemaal af.

Werkbladen

Composiet of granieten werkbladen, met aan klassieke afwerking zijn vaak terug te vinden in klassieke keukens. Deze materialen geven een natuurlijke uitstraling. En met een composiet werkblad heeft u de uitstraling van een klassieke keuken met het gemak van een eigentijdse keuken.

Apparatuur

Een groot, klassiek fornuis onder een traditionele schouw is één van de blikvangers in een klassieke keuken. Voor elke keuken is apparatuur beschikbaar wat aansluit op uw stijl keuken.

Een greep uit onze collectie klassieke keukens

Wolters keuken en bad ontzorgt u volledig.

Wij verzorgen uw nieuwe keuken of badkamer van A tot S.

Wolters keuken en bad neemt u al het werk uit handen.

Een nieuwe keuken of badkamer kan een complete verbouwing betekenen. Vaak moeten leidingen verplaatst worden en zal er ook gestucadoord moeten worden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over schilderwerk, tegelwerk of misschien zelfs bouwkundige aanpassingen. Al deze werkzaamheden moeten nauwkeurig worden uitgevoerd en in een logische volgorde worden ingepland. Het zou toch zonde zijn als er nog geschilderd moet worden als uw keuken al is geplaatst?

Onze serviceafdeling zorgt samen met ons montageteam dat al het werk ingepland en uitgevoerd wordt en ontzorgt u volledig!

Wat u doet

  • U verheugt zich op uw nieuwe keuken of badkamer

Wat wij doen

  • Leidingwerk
  • Electra
  • Stucwerk
  • Schilderwerk
  • Montage
  • Tegelwerk
  • Vloeren leggen

 

Kom naar onze showroom