Nostalgie overheerst in een landelijke keuken

Landelijke keuken

In een landelijke keuken komt de geur van huisgemaakte appeltaart je tegemoet. Het is gezellig thuiskomen in zo’n nostalgische ruimte. Maar vergist u zich niet: een landelijke keuken past niet alleen in een boerderij of landhuis. Ook bij een strak, modern interieur in een nieuwbouwwoning past een landelijke keuken uitstekend. De nostalgische elementen brengen meteen sfeer in uw woning en zorgen voor een vleugje romantiek. De vaste kenmerken van een landelijke keuken kunnen op verschillende manieren worden toegepast: van heel klassiek tot bijna modern. Als u een landelijke smaak heeft, kunt u eindeloos variëren.

Bekijk hoeveel er mogelijk is in een van onze showrooms.

Zijn landelijke keukens niet uw smaak? Bekijk dan onze overige collecties.

Maak een afspraak

Kasten en wanden

Het gebruik van open kasten, kasten waarin het glas in de deur is verwerkt en wandplanken zorgen voor het kenmerkende open karakter van een landelijke keuken.

Sierlijsten en bewerkingen

Frontjes met een bepaalde sierlijst of bewerking geven de kastjes een karakteristieke unieke uitstraling. Handgrepen zijn vaak van donker metaal of zelfs gietijzer om het landelijke effect te benadrukken.

Werkbladen

Een donker graniet of composiet werkblad, in combinatie met wit of gebroken wit zien we vaak terug bij landelijke keukens, maar pasteltinten zijn deze tijd ook heel goed mogelijk. Zelfs antraciet past prachtig bij deze keukens.

Apparatuur

Een groot, ouderwets fornuis onder een traditionele schouw en een overstekende spoelbak, kenmerken een landelijke keuken. Wel heeft de apparatuur de gemakken van deze tijd waardoor u met plezier in uw keuken werkt.

Een greep uit onze collectie landelijke keukens

Wolters keuken en bad ontzorgt u volledig.

Wij verzorgen uw nieuwe keuken of badkamer van A tot S.

Wolters keuken en bad neemt u al het werk uit handen.

Een nieuwe keuken of badkamer kan een complete verbouwing betekenen. Vaak moeten leidingen verplaatst worden en zal er ook gestucadoord moeten worden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over schilderwerk, tegelwerk of misschien zelfs bouwkundige aanpassingen. Al deze werkzaamheden moeten nauwkeurig worden uitgevoerd en in een logische volgorde worden ingepland. Het zou toch zonde zijn als er nog geschilderd moet worden als uw keuken al is geplaatst?

Onze serviceafdeling zorgt samen met ons montageteam dat al het werk ingepland en uitgevoerd wordt en ontzorgt u volledig!

Wat u doet

  • U verheugt zich op uw nieuwe keuken of badkamer

Wat wij doen

  • Leidingwerk
  • Electra
  • Stucwerk
  • Schilderwerk
  • Montage
  • Tegelwerk
  • Vloeren leggen

 

Kom naar onze showroom