Het strakke lijnenspel van een moderne keuken

Moderne keuken

Hoogglans wit, strak lijnenspel en greep loze kasten; allemaal kenmerken van een moderne keuken. Door de glanzende, gladde materialen als RVS, glas en composiet oogt een moderne keuken clean en chic. Hoewel je weinig poespas zult ontdekken in deze keukens, ogen ze zeker niet ongezellig. Het gebruik van mooie, strakke designkranen en -apparatuur brengt een moderne sfeer. De strakke moderne keuken biedt een overzichtelijk ruimte, vaak met kookeiland. Denkt u dat uw keuken te klein is voor een eiland? Door met lichte kleuren te werken, is een moderne keuken indeling ook voor kleinere ruimtes heel geschikt!

In onze showrooms presenteren we verschillende moderne keukens.

Zijn moderne keukens niet uw smaak? Bekijk dan onze overige collecties.

Maak een afspraak

Kasten en wanden

Een moderne keuken wordt vaak geplaatst bij strak gestucte wanden, of met een kastenwand in de muur geplaatst. In een moderne keuken kan eigenlijk alles.

Sierlijsten en bewerkingen

Frontjes zijn in een moderne keuken glad. Geen sierlijsten of andere poespas. Een strakke RVS greep zorg voor de finishing touch als u liever geen greeploze keuken wilt.

Werkbladen

Composiet of granieten werkbladen, strak afgewerkt. Dik of dun, naar uw eigen smaak en natuurlijk afhankelijk van de trend! De keuze in kleur en soort werkblad is tegenwoordig ongekend groot. Laat u verrassen!

Apparatuur

Voor apparatuur is veel aandacht in een moderne keuken. Niet alleen functioneel, maar zeker ook voor het oog. Design kranen -ovens en -afzuigkappen, met de nieuwste technieken zijn onmisbaar en vaak netjes weggewerkt in uw kastenwand.

Een greep uit onze collectie moderne keukens

Wolters keuken en bad ontzorgt u volledig.

Wij verzorgen uw nieuwe keuken of badkamer van A tot S.

Wolters keuken en bad neemt u al het werk uit handen.

Een nieuwe keuken of badkamer kan een complete verbouwing betekenen. Vaak moeten leidingen verplaatst worden en zal er ook gestucadoord moeten worden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over schilderwerk, tegelwerk of misschien zelfs bouwkundige aanpassingen. Al deze werkzaamheden moeten nauwkeurig worden uitgevoerd en in een logische volgorde worden ingepland. Het zou toch zonde zijn als er nog geschilderd moet worden als uw keuken al is geplaatst?

Onze serviceafdeling zorgt samen met ons montageteam dat al het werk ingepland en uitgevoerd wordt en ontzorgt u volledig!

Wat u doet

  • U verheugt zich op uw nieuwe keuken of badkamer

Wat wij doen

  • Leidingwerk
  • Electra
  • Stucwerk
  • Schilderwerk
  • Montage
  • Tegelwerk
  • Vloeren leggen

 

Kom naar onze showroom