Een robuuste keuken is stoer en stevig

Robuuste keuken

Een robuuste keuken ziet er stevig uit. Stoere, ruwe materialen geven een robuuste keuken een industriële look. Deze keukens vragen om een ruime opstelling. Door het gebruik van materialen als hout en beton in combinatie met rvs en staal ontstaat een stoer, eigentijds geheel. En dat is niet alleen een lust voor het oog, want een robuuste keuken is ook nog eens heel erg praktisch. Een betonnen werkblad is bijvoorbeeld hartstikke hittebestendig. Maar ook aan handige designapparatuur ontbreekt het in een robuuste keuken niet.

Bekijk hoeveel er mogelijk is in een van onze showrooms.

Zijn robuuste keukens niet uw smaak? Bekijk dan onze overige collecties.

Maak een afspraak

Kasten en wanden

Grove, stevige, stoere kasten en misschien wel gewoon een bakstenen muur. Het mag allemaal in een robuuste keuken.

Sierlijsten en bewerkingen

Denk eens aan stevige frontjes met bijvoorbeeld leren handgrepen. Geen sierlijsten of houtsnijwerk, maar gewoon een degelijke robuuste uitstraling kenmerkt een robuuste keuken.

Werkbladen

Beton, composiet of graniet: in ieder geval grof, stoer en stevig! De keuze in kleur en soort werkblad is tegenwoordig ongekend groot. Laat u verrassen!

Apparatuur

Een grote koelkast, ingebouwd koffiezetapparaat en stoere kranen. Designapparatuur is duidelijk aanwezig in een robuuste keuken. Met de nieuwste technieken zijn deze onmisbaar en vaak netjes weggewerkt in uw keuken.

Een greep uit onze collectie robuuste keukens

Wolters keuken en bad ontzorgt u volledig.

Wij verzorgen uw nieuwe keuken of badkamer van A tot S.

Wolters keuken en bad neemt u al het werk uit handen.

Een nieuwe keuken of badkamer kan een complete verbouwing betekenen. Vaak moeten leidingen verplaatst worden en zal er ook gestucadoord moeten worden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over schilderwerk, tegelwerk of misschien zelfs bouwkundige aanpassingen. Al deze werkzaamheden moeten nauwkeurig worden uitgevoerd en in een logische volgorde worden ingepland. Het zou toch zonde zijn als er nog geschilderd moet worden als uw keuken al is geplaatst?

Onze serviceafdeling zorgt samen met ons montageteam dat al het werk ingepland en uitgevoerd wordt en ontzorgt u volledig!

Wat u doet

  • U verheugt zich op uw nieuwe keuken of badkamer

Wat wij doen

  • Leidingwerk
  • Electra
  • Stucwerk
  • Schilderwerk
  • Montage
  • Tegelwerk
  • Vloeren leggen

 

Kom naar onze showroom